Servicii în construcţii

Servicii în construcţii

Cartea tehnică a construcției

Ne ocupăm cu demararea obținerii capitolelor A,B,C din cartea tehnică, întocmirea capitolului D cu documentația tehnica privind urmărirea comportării în exploatare și intervenții în timp asupra construcției dar și menținerea cărții tehnice cu reviziile periodice necesare. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Proiectare drumuri, poduri și construcții civile

Like Consulting realizează proiecte de drumuri, poduri și constructii civile în funcție de tema de proiectare a beneficiarului. Toate lucrările de proiectare vor respecta toate normele și STAS-urilor în vigoare. Livrăm proiecte complexe la timp si în limitele bugetului pentru clienții nostri. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Dirigenţie de şantier

Servicii în construcţii oferite de Like Consulting – Dirigenţie de șantier pentru execuţia lucrărilor de construcţie. Ne desfășurăm activitatea ca reprezentant al Beneficiarului în relațiile cu Proiectantul, Executantul, Furnizorii, Prestatorii de servicii în derularea contractului de lucrări. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Audit energetic

Suntem o echipa de auditori energetici autorizati de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene şi oferim maximul de profesionalism şi atenţie tuturor proiectelor în care ne implicăm. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Recrutare experţi în construcţii

Like Consulting realizează recrutare și selecție de experți tehnici în domeniul construcțiilor. Ne implicam în identificarea și contactarea experților solicitați în caietul de sarcini, în negocierea contractelor cu fiecare expert în parte și în semnarea documentelor solicitate în caietul de sarcini. Citeşte mai multe »

 

Inspecție tehnică imobiliară

Inspecție tehnică imobiliară

Analizam impactul modificărilor aduse în timp clădirii dar și a implicațiilor acestora asupra structurii. Citeşte mai multe »

 

Inspecție termografică și de termoviziune

Inspecție termografică și de termoviziune

Serviciile noastre includ inspecții termografice la clădiri, scanare termoviziune dar și inspecții termografice în infrastructură. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Arhitectură

Like Consulting și Extreme Studio Invest oferă clienților săi toate fazele complete de desfăsurare ale procesului de proiectare, din faza incipientă până la finalizarea lucrărilor: confirmare spații/terenuri, proiect instalații (electrice/sanitare/termice/ventilații), proiect rezistență, asistență în obținerea AC. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Consultanță specializată pentru Sănătate și Securitate în Muncă – SSM

Lucram impreuna cu angajatorul pentru rezolvarea obligatiei acestuia de a asigura securitatea si sanatatea salariatilor in toate aspectele legate de munca. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Comportare în timp a construcțiilor

Suntem o echipa de profesionisti in urmarirea comportarii in timp a constructiilor si avem ani de experienta in acest domeniu. Citeşte mai multe »

 

Servicii în construcţii

Evaluare imobiliară

Oferim servicii de evaluare a proprietatilor imobiliare, corectitudine fata de clienti si atentie la detalii. Estimarile noastre sunt bazate pe date obtinute din piata si alte surse credibile de date, astfel incat serviciul primit aduce o estimare realista asupra valorii proprietatii imobiliare. Citeşte mai multe »